Pariază online pe English Greyhound Derby

Cu multe modalități populare de a paria pe English Greyhound Derby, evenimentul atrage fanii curselor și jucătorii la nivel global. Publicul este captivat de entuziasmul zilei cursei, care determină care câine este cel mai rapid. Oferind o acțiune palpitantă, evenimentul atrage oameni din întreaga lume care se îngrămădesc la turneu pentru a urmări selecțiile de calificare și finala. În cele din urmă, cei mai buni câini se aliniază pentru a alerga pe pistă pentru ultima dată înainte ca câștigătorul să prevaleze.

Stadionul White City a fost prima locație pentru Derby-ul English Greyhound. Construit la începutul secolului al XX-lea, stadionul a fost construit inițial pentru Jocurile Olimpice din 1908 de la Londra.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știți despre Derby-ul English Greyhound

Tot ce trebuie să știți despre Derby-ul English Greyhound

Iată câteva momente istorice din timpul domniei Derby-ului ca unul dintre cei ai Marii Britanii sporturi de top.

  • Trap 2 este cea mai bună capcană din istoria English Greyhound Derby, producând cei mai mulți câștigători de evenimente
  • Patru ogari au câștigat Derby-ul de două ori: Rapid Ranger, Mick the Miller, Patricia's Hope și Westmead Hawk
  • Charlie Lister OBE este antrenorul cu cele mai multe victorii; șapte în total
  • Taylors Sky are cel mai rapid timp la Wimbledon la 28.17

Ca unul dintre cele mai mari evenimente de curse de câini de pe o listă de turnee sportive, English Greyhound Derby-ul continuă să atragă fani din întreaga lume. Disponibil pentru vizionare live și transmisă în flux pentru milioane de oameni prin internet, competiția se bucură de o popularitate larg răspândită ca unul dintre cele mai distinse evenimente sportive britanice. În 2022, Derby-ul a fost televizat de Racing Post Greyhound TV.

Cu boxe VIP și un restaurant de pistă, turneul are toate capcanele unei extravaganțe de înaltă clasă. Chiar și gala evenimentului oferă divertisment live. Fanii entuziaști plătesc 30 de lire sterline pentru intrarea generală și mai mult pentru locurile de pe pistă, care se epuizează rapid.

Tot ce trebuie să știți despre Derby-ul English Greyhound
Istoria Greyhound Derby-ului englez

Istoria Greyhound Derby-ului englez

Primul cursa de ogari a avut loc pe stadion cu puțin timp înainte de lansarea primului Derby. De-a lungul timpului, cursele de ogari au devenit un loc important în Marea Britanie, iar participanții au dezvoltat ligi de curse de ogari.

Încoronând câinele Insigna de intrare ca prim câștigător, oficialii i-au acordat antrenorului său premiul de cursă de 1000 de lire sterline. Premiul pentru Derby-ul modern este mult mai mare la 175.000 de lire sterline. Cu toate acestea, s-au întâmplat multe de când Insigna de intrare a trecut prima linia de sosire la Derby-ul inițial.

Istoria Greyhound Derby-ului englez
Despre sponsorii English Greyhound Derby

Despre sponsorii English Greyhound Derby

În 1940, războiul i-a determinat pe organizatorii evenimentelor să mute finala pe stadionul Harringay. Până în 1973, Derby-ul și-a luat primul sponsor: Spillers, compania de hrană pentru animale de companie. În același an, Patricia's Hope a câștigat din nou Derby-ul, unul dintre cei doi câini care au câștigat evenimentul de mai multe ori. Până în 1980, poșeta cu premii a crescut la 35.000 de lire sterline, iar popularitatea evenimentului a continuat să crească.

În 1983, Daily Mirror a devenit noul sponsor al evenimentului. Whisper Wishes a fost câștigătorul final al Derby-ului de pe White City Stadium în 1984.

În 1985, evenimentul s-a mutat pe stadionul Wimbledon, iar în următoarele trei decenii, English Greyhound Derby a prosperat cu co-sponsorizarea Sporting Life în 1990, William Hill luând singurul rol de sponsorizare până în 1998, iar Blue Square, o altă casă de pariuri, preluând controlul. sponsorizare în 2006.

Casa de pariuri William Hill a revenit ulterior pentru a susține evenimentul de pe stadionul Wimbledon și a rămas sponsorul principal până în 2016, făcându-l unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri sportive online.

Până în 2017, stadionul de la Wimbledon a fost închis pentru reamenajare de către proprietarul site-ului, iar Derby-ul s-a mutat la Towcester Racecourse timp de cinci ani. Până în 2019, închiderea Towcester a determinat organizatorii de evenimente să programeze evenimentul de pe stadionul Nottingham Greyhound și au continuat pariurile pe turneele de curse de ogari.

Pandemia a închis Derby-ul din 2020 până la redeschiderea stadionului Towcester Greyhound în 2021, iar evenimentul s-a alăturat unei liste de turnee sportive pentru a relua operațiunile.

Despre sponsorii English Greyhound Derby
Cum să pariezi pe Derby-ul English Greyhound?

Cum să pariezi pe Derby-ul English Greyhound?

Înainte de a paria pe turneele de curse de ogari pe site-uri online, este esențial să înțelegeți structura curselor. Șase ogari aleargă în finală după ce au trecut prin serii până la ultima cursă. Acești șase câini au concurat împotriva a aproape 200 de ogari. Pentru majoritatea câinilor, șansele de câștig sunt mari.

Cursele cu ogari durează puțin. În finală, câinii călătoresc doar 1600 de picioare. Cu toate acestea, există câteva moduri de a paria, inclusiv următoarele.

Direct

Jucătorii de noroc își riscă să aleagă ce câine va termina primul la campionatele de curse de ogari. Pariând pe un câine ca câștigător, concurentul selectat trebuie să câștige pentru ca un parior să colecteze orice bani de la cea mai bună casă de pariuri online. Este un pariu simplu, dar dacă câinele termină în orice loc, decât pe primul loc, pariorul pierde.

Pariuri de prognoză

În prognoză, jucătorul alege doi câini, care pot termina pe primul și al doilea loc. Este obișnuit să selectați un câștigător în funcție de capcana în care este plasat câinele la începutul cursei.

Dacă alegeți câinii din capcanele 2 și 3 pentru a câștiga primul și al doilea, prognoza jucătorului trebuie să se potrivească exact cu rezultatul pentru ca pariorul să câștige. Prognoza inversă este similară, cu excepția faptului că câinii pot veni pe primul și pe al doilea în oricare ordine.

Cum să pariezi pe Derby-ul English Greyhound?
Cele mai bune site-uri de pariuri English Greyhound Derby în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri English Greyhound Derby în 2024

Cu entuziasmul din jurul Derby-ului English Greyhound 2022, mai multe pariuri sportive online au oferit stimulente pentru a atrage pariori noi și experimentați să parieze pe care câine poate termina primul.

Cu o varietate de moduri de a paria, pariorii au accesat unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive de pe internet pentru a risca să aleagă câștigătorul definitiv sau să estimeze care doi sau trei pot trece linia de sosire primul, al doilea sau al treilea.

Un eveniment în devenire de aproape un secol, modernul English Greyhound Derby este favorizat de casele de pariuri sportive de top, care oferă cote competitive pentru campionatul rapid de curse de câini. Să ne uităm la o casă de pariuri sportive care a susținut Derby-ul de ani de zile și a atras jucătorii să parieze pe eveniment.

William Hill

Cu o istorie lungă aliniată cu Derby-ul English Greyhound, casă de pariuri William Hill a oferit pariorilor cote favorabile bazate pe câinii care ar putea câștiga finala în 2022. Folosind un sistem complex de analiză a probabilităților, stimulentele casei de pariuri sportive au atras jucătorii interesați să parieze pe eveniment.

Unibet

Unibet este un alt bine-cunoscut de pariuri sportive favorizat de pariori pentru a paria pe Derby. Site-ul de pariuri online oferă fluxuri live ale evenimentelor pentru Greyhound Derby, chat live non-stop și o ofertă de bonus de cazinou.

Cele mai bune site-uri de pariuri English Greyhound Derby în 2024
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu