Pariază online pe NHL Winter Classic

Clasica de iarnă este cel mai important eveniment sportiv al ligii de hochei pe gheață. Jocul de hochei pe gheață în aer liber are loc în ianuarie în timpul sezonului regulat. De obicei, se întâmplă într-un loc de fotbal sau baseball dintr-un oraș cu un club NHL. Evenimentul iese în evidență dintre celelalte serii de evenimente în aer liber din NHL și se află pe lista turneelor sportive care au fanii foarte entuziasmați. Acestea includ Heritage Classic și Stadium Series.

Liga Națională de Hochei găzduiește Clasica de iarnă. Evenimentul a început ca un spectacol de televiziune. De atunci, sa dovedit a fi un triumf de rating pentru ligile sportive. Winter Classic este în mod frecvent cel mai vizionat meci din sezonul regulat din ligă.

Cât de mare este NHL Winter Classic?Despre hochei pe gheațăDe ce este popular NHL Winter Classic?Cum să pariezi pe NHL Winter Classic
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

De la înființarea sa în 2008, NHL a organizat evenimentul aproape în fiecare an. Cu toate acestea, a existat o anulare a evenimentului în 2013. Blocarea NHL a fost de vină pentru acest lucru. Un litigiu de muncă între NHL și NHLPA, sindicatul jucătorilor din ligă, a fost cauza acestui blocaj. De asemenea, a existat o anulare a anului 2021 turnee sportive majore din cauza pandemiei globale de COVID-19. Totuși, a reluat anul acesta, St. Louis Blues din Missouri câștigând râvnitul eveniment.

Section icon
Cât de mare este NHL Winter Classic?

Cât de mare este NHL Winter Classic?

Popularitatea lui Winter Classic este clară din prezența record la evenimentele anterioare. Meciul dintre Toronto Maple Leafs și Detroit Red Wings din 2014 a doborât recordul de prezență la ligile sportive NHL, cu 105.491 de participanți.

Împreună cu All-Star Game al ligii, Winter Classic este considerat un eveniment de vârf. Meciurile sunt programate pentru a evidenția echipele și jucătorii vedete din ligă. Datorită popularității sale, au fost programate mai multe jocuri de hochei în aer liber.

Fondul de premii al Winter Classic

Premiile în bani ale câștigătorului și ale secundarilor nu sunt încă disponibile public. Cu toate acestea, fiecare jucător dintr-o echipă eliminată în runda a doua primește un premiu în bani de 20.000 USD. În același timp, jucătorii de echipă care au fost eliminați în primul tur primesc un premiu în bani de 10.000 USD. Actualizările finale ale premiului în bani vor fi furnizate atunci când se face un anunț oficial. Vânzările de bilete reprezintă aproape două treimi din veniturile totale.

Unde are loc Clasica de iarnă?

Spectacolul inaugural a avut loc la New York, la Highmark Stadium. La acea vreme, stadionul era cunoscut sub numele de Stadionul Ralph Wilson. Locul de desfășurare, însă, variază în fiecare an. De obicei, NHL anunță următorul oraș gazdă la câteva zile după încheierea evenimentului. Target Field din Minnesota este cel mai recent loc unde a avut loc evenimentul din 2022. Fenway Park din New Jersey va găzdui următorul eveniment în 2023.

Istoria Clasicii de iarnă

Clasica de iarnă a debutat în 2008. A fost inspirată de succesul Turneului Războiului Rece de la Universitatea de Stat din Michigan în 2001. De asemenea, Heritage Classic desfășurat în 2003 a inspirat această deschidere a evenimentului în aer liber din sezonul regulat de către NHL. În cele din urmă, a devenit un ritual anual pentru ligă.

Cât de mare este NHL Winter Classic?
Despre hochei pe gheață

Despre hochei pe gheață

Hochei pe gheata este un sport de contact cu o mare asemănare cu hocheiul convențional, cu excepția faptului că se joacă pe gheață și de obicei iarna. Jucătorii poartă patine și concurează pentru a juca un puc (un disc solid de cauciuc) în poarta echipei adverse. Sportul de echipă are șase membri la fiecare dintre cele două echipe. Natura de contact a sportului necesită echipament de protecție, cum ar fi căști, apărătoare pentru gură, căptușeală scurtă, protecții pentru umeri și coate, protecții pentru gât și mănuși de protecție.

Sportul care este inclus în Olimpiada de iarnă are o istorie bogată care datează din martie 1875 când s-a disputat primul meci organizat. Era profesionistă a avut loc în jurul anului 1902, când Western Pennsylvania Hochei League a primit primul lot de jucători într-un format de angajare. Hocheiul pe gheață își are rădăcinile în Canada iar cea mai mare parte a activității sale de joc și fani are loc acolo. Astăzi, popularitatea sa se întinde pe tot globul.

Despre hochei pe gheață
Cum să pariezi pe NHL Winter Classic

Cum să pariezi pe NHL Winter Classic

La fel ca pariurile pe turnee sportive din altă parte, pariurile directe pe o anumită echipă pentru a câștiga sunt cea mai bună modalitate de a paria pe Clasic. Este cea mai utilizată piață de pariuri. Rezultatul unui meci este atunci când pariorii ghicesc corect cine va câștiga. Ei pot, de exemplu, prognoza că triumful va avea loc în timpul sesiunii ordinare de 60 de minute sau al orelor suplimentare. Site-urile de pariuri sportive online care acoperă cele mai mari evenimente sportive au o mulțime de piețe de pariuri pentru Classic. Pariurile pe Clasic nu sunt diferite de pariurile pe turnee sportive online sau pariază pe cele mai bune turnee de esports.

Jucătorii cu experiență, pe de altă parte, pot folosi unele metode alternative. Unul este plasarea unui pariu pe scorul corect. Aceste pariuri prevăd încheierea exactă a meciului la sfârșitul timpului regulamentar.

A doua strategie se poate baza pe numărul total de goluri marcate. Jucătorii pariază pe prognoza lor pentru numărul total de goluri marcate la fel ca în alte ligi sportive de hochei pe gheață. Acest total poate fi mai mare sau mai mic decât un anumit număr, cum ar fi 5. Jucătorii trebuie să fie familiarizați cu forma și istoricul echipelor care participă la această opțiune.

O altă metodă este de a utiliza este handicapul liniei de puc. Este, în esență, o variantă a pariurilor cu spread obișnuit. Se aplică o distribuție de puncte atât pentru favorit, cât și pentru cel defavorizat. Linia pucului este stabilită la 1,5, cu un handicap de +1,5. Favoritei i se acordă un -1,5. Indică faptul că, dacă pariul este de câștig, echipa selectată trebuie să câștige cu o marjă de cel puțin două goluri.

Cum să pariezi pe NHL Winter Classic
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu