Pariază online pe PGA Tour

PGA Tour cuprinde marea majoritate a evenimentelor de golf de mare profil din SUA. Majoritatea jocurilor fac parte din seria anuală emblematică. Evenimentele off-shoot includ PGA Tour Champions (care se concentrează pe jucătorii de golf cu vârsta peste 50 de ani) și un tur pentru profesioniști care nu se califică numit Korn Ferry. PGA Tour nu este doar numele seriei de jocuri. De asemenea, este organizația non-profit care organizează evenimentele.

Dacă există un meci profesionist între doi sau mai mulți campioni de sex masculin, atunci acesta cade de obicei sub umbrela PGA. Cele mai multe dintre ele au loc în Statele Unite. Cu toate acestea, jocurile au fost jucate și în Marea Britanie, Canada, Mexic, Coreea de Sud și Japonia.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Tot ce trebuie să știți despre PGA Golf Tour

Tot ce trebuie să știți despre PGA Golf Tour

Sezoanele moderne au văzut fondurile de premiere crescând până la 427 de milioane de dolari. Acesta este răspândit în diferite serii. Șase dintre ei dau 20 de milioane de dolari jucătorului de top. Jucătorul de golf care reușește să urce în fruntea clasamentului la Players Championship poate câștiga 25 de milioane de dolari.

Datorită acestor mize mari, jocurile atrag cei mai buni sportivi de golf. Acest lucru a făcut ca PGA Tour să devină un eveniment major pentru acest sport. Site-uri de pariuri sportive online va lista de obicei o serie de piețe pentru acesta.

Tot ce trebuie să știți despre PGA Golf Tour
Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe golf

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe golf

Chiar dacă pariuri online este strâns legat de golf, acest sport a existat cu mult înainte de crearea caselor de pariuri. Este un joc de club și mingea vechi de secole în care jucătorul trebuie să folosească numeroase tipuri de club. Scopul principal este de a naviga mingea printr-o serie de curse, fiecare se termină cu o gaură. Câștigătorii campionatelor de golf trebuie să facă acest lucru în timp ce fac cât mai puține lovituri de club.

Este vital ca jucătorii online să se familiarizeze cu diferențele tuturor turnee de profil înalt. În timp ce elementele de bază ale scheletului vor rămâne aceleași, vor exista nuanțe subtile în sistemele de puncte, descalificări și natura cursurilor. Casele de pariuri online vor favoriza adesea anumiți jucători datorită competenței lor în ligi de golf distincte.

Cursurile folosite în turnee tind să conțină 9 sau 18 găuri separate. Vor avea terenuri de plecare și marcaje de graniță. Jucătorii online ar trebui să rețină că dificultatea cursului poate fi judecată după nivelul de iarbă.

Cursurile mai plate vor fi preferate de putteri calificați. O pariuri sportive online ar putea folosi, de asemenea, vizibilitatea pentru a determina cât de greu/ușor este cursul. Poate fi afectat de vreme, cum ar fi ceață, ploaie sau chiar zăpadă.

Tot ce trebuie să știți despre pariurile pe golf
Cum să pariezi pe turul de golf PGA

Cum să pariezi pe turul de golf PGA

Dacă pariorul speră la o plată mare, atunci de obicei își va baza pariul pe prezicerea unui câștigător al turneului. Acest lucru poate fi determinat prin analizarea performanței jucătorului de golf pe diferite terenuri și în diferite condiții meteorologice.

PGA este un eveniment major în cadrul comunității de golf. Prin urmare, site-urile caselor de pariuri vor permite jucătorilor să parieze în numeroase moduri diferite.

Este obișnuit ca oamenii să facă predicții în timpul confruntărilor dintre jucători și jucători. Problema principală este că probabil că vor trebui să riște o sumă mai mare pentru șansa unei plăți mici. PGA este alcătuit din mai multe runde. Este posibil să se bazeze pariul în jurul cine va fi liderul unei anumite runde. Acest lucru necesită o bună cunoaștere a jucătorilor de golf care participă.

De asemenea, este posibil să alegeți naționalitatea campionului PGA. Este un tip de pariu de nișă, dar o mulțime de companii de pariuri sportive îl oferă. Uneori, jucătorii preferă să facă un pariu care conține numeroase rezultate diferite. Dacă toate devin realitate, vor primi o plată. Deoarece acesta este unul dintre cele mai specifice tipuri de pariuri, are mai mult risc. Pe de altă parte, poate oferi câștigătorilor plăți mai bune.

Cum să pariezi pe turul de golf PGA
Cele mai bune site-uri de pariuri PGA Golf Tour în 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri PGA Golf Tour în 2024

Jucătorii de noroc au răsfățat de alegere când vine vorba de numărul de case de pariuri care se ocupă de acest turneu. Dacă pariorii caută bonusuri decente la meciurile de golf, ar putea opta pentru 888 Casino. Este dotat bonusuri fără depunere, jackpot-uri zilnice și un mod descărcabil.

BetVictor este o altă alegere populară. Oferă o mare varietate de tipuri neobișnuite, cum ar fi stilurile americane, europene, britanice, chinezești și indoneziene. Această versatilitate este cuplată cu plăți mari la pariurile cu cote mari. Site-ul lor este, de asemenea, venerat pentru interfața sa de utilizator.

Unibet sa concentrat cândva pe jucătorii din Europa. Cu toate acestea, sa extins recent pentru a satisface fanii golfului din SUA. Acesta operează în statele Indiana, Virginia, New Jersey și Pennsylvania. În anii următori, se pare că și mai multe zone din Statele Unite vor putea accesa acest site.

Dacă oamenii doresc să joace la PGA Tour printr-o casă de pariuri mai recentă, atunci 22Bet este ideal. A crescut exponențial de la începuturile sale în 2018. Piețele lor tind să conțină mai multe opțiuni axate pe golf odată ce începe acest turneu. Acestea permit utilizatorilor să joace printr-o gamă de metode tradiționale și metode moderne de plată.

Cele mai bune site-uri de pariuri PGA Golf Tour în 2024
Istoria turului de golf PGA

Istoria turului de golf PGA

Înainte de crearea PGA, existau deja multe turnee de golf prestigioase. Din 1916 până în 1929, PGA a fost un tur informal cu programe de la o serie de diferite organizații de golf. Acest lucru s-a schimbat când a apărut un comitet numit PGA Tournament Bureau. Scopul său a fost să organizeze meciuri pe tot parcursul anului.

PGA a devenit unul dintre cele mai mari campionate de golf în anii 1960. Acest lucru s-a datorat acoperirii TV extinse a turneului. Cu toate acestea, veniturile crescute generate au cauzat fricțiuni între jucători de golf și organizatori. Acest lucru a condus la formarea unei noi entități în 1968, care este acum turneul modern PGA.

În această perioadă a fost creată o divizie autonomă de jucători. Drept urmare, jucătorii profesioniști de golf au acum mai mult cuvânt de spus în deciziile luate de oficialii PGA. Până în 1975, numele organizației a fost recunoscut oficial ca PGA Tour. În 1978, femeilor li s-a permis să concureze în evenimentele PGA.

Pe parcursul ultimei jumătăți a secolului XX, organizația a crescut pentru a deveni unul dintre cele mai notabile nume din golful profesionist. În timpul ascensiunii sale, comunitatea de jocuri de noroc sportive a continuat să deschidă piețele bazate pe PGA Tour. Opțiunile de pariere pentru turneu s-au extins datorită apariției caselor de pariuri online.

Istoria turului de golf PGA
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu