Aussie Rules

Aussie Rules este forma scurtă a Australian Football Rules și, după cum sugerează și numele, își are originea în Australia. Este un joc extrem de popular care are elemente de rugby, fotbal american, fotbal britanic și baschet, toate reunite într-un singur joc. Aussie rules este un joc cu mișcare incredibil de rapidă, care este captivant cu diferitele sale moduri de a trece mingea.

Jocul este o opțiune populară de pariuri sportive datorită varietății de pariuri disponibile, inclusiv pariuri live și pariuri futures. Cu un sezon de 23 de săptămâni și playoff de 4 săptămâni, există o mulțime de meciuri pe care să pariezi.

Aussie Rules
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știți despre regulile de fotbal australian

Tot ce trebuie să știți despre regulile de fotbal australian

Aussie Rules se joacă pe un teren de formă ovală cu o minge de formă ovală. Este un sport de contact în care două echipe a câte 18 jucători fiecare urmăresc să marcheze goluri sau din spate, iar echipa cu cele mai multe puncte la final câștigă. Un joc durează 80 de minute și constă din 4 sferturi a câte 20 de minute fiecare. Jucătorii se odihnesc timp de 6 minute la sfârșitul primului și al treilea sferturi și se odihnesc 20 de minute la pauză.

Punctajul

Zona de punctaj de la fiecare capăt al terenului constă din 4 stâlpi, 2 stâlpi interioare înalți și 2 stâlpi exterioare mai scurti. Un gol (în valoare de 6 puncte) se înscrie prin lovirea mingii prin cei 2 stâlpi interioare la orice înălțime. Un în spate (în valoare de 1 punct) este marcat dacă mingea este lovită cu piciorul între un stâlp interior și un stâlp exterior.

De asemenea, se înscrie un în spate dacă mingea trece între stâlpii interioare ai porții, propulsate de orice parte a corpului, cu excepția picioarelor, sau dacă lovește un stâlp sau sare de un adversar în poartă. Scorul arată numărul de goluri, din spate și numărul total de puncte marcate.

Meci

Meciul este condus de un arbitru care aruncă o monedă pentru a determina în ce direcție vor juca echipele. Arbitrul începe jocul aruncând mingea în mijlocul careului central pe care oricare echipă poate intra în posesie.

Când un jucător intră în posesia mingii, el trebuie să o elimine imediat lovind-o cu piciorul, mângâind-o (lovind cu pumnul sau cu mâna deschisă) sau alergând cu ea. Când un jucător aleargă cu mingea, el trebuie să sară mingea la fiecare 15 metri. Jucătorii nu au voie să arunce mingea.

Abordarea

Jucătorii în posesia mingii pot fi atacați sau loviți de jucătorii adversari. Când un jucător este atacat, acesta trebuie să arunce mingea sau poate fi sancționat pentru „ținerea mingii”. Placarea este permisă numai între umeri și genunchi, deasupra sau sub aceste zone va avea ca rezultat o lovitură liberă, pedeapsă la distanță sau suspendare.

Abordările periculoase, cum ar fi împingerea unui jucător în spate sau interferarea cu un marcaj (un fel de lovitură liberă) vor fi, de asemenea, penalizate. Jucătorii opoziției pot bloca adversarii cu mâinile sau folosind întregul corp.

Tot ce trebuie să știți despre regulile de fotbal australian
Sunt legale pariurile online Aussie Rules?

Sunt legale pariurile online Aussie Rules?

Pariurile Aussie Rules sunt permise în orice țară în care pariurile pe teren și online sunt legale. Pariurile sportive online pentru Aussie Rules sunt permise Australia cu excepția pariurilor online inplay, spre deosebire de majoritatea altor țări care permit acest lucru.

Nu toate statele din SUA au legalizat pariurile online, dar acolo unde au făcut-o, probabil că un parior va putea paria pe Aussie Rules. În timp ce pariurile Aussie Rules pot fi găsite pe multe case de pariuri sportive, există unele care nu le includ. Apoi mai sunt țările care interzic jocurile de noroc, cum ar fi Emiratele Arabe Unite, Qatar, Brunei, China și altele.

Cum să pariezi pe Aussie Rules

The cea mai bună casă de pariuri online pentru regulile australiene, pariul este bet365, urmat de 1xBet, 22BET, Unibet, Casumo și 10bet, toate fiind sigure și securizate. 1xBet are o mulțime de piețe de pariuri Aussie Rules din care să aleagă, transmite live meciuri și are la îndemână toate statisticile meciurilor.

Deși pariurile live sunt ilegale în Australia, companiile offshore oferă pariuri online în joc, spre deosebire de majoritatea caselor de pariuri australiene care nu o fac. Există încă oportunități de pariere chiar și după ce sezonul se încheie în septembrie, inclusiv cine va câștiga sezonul următor, cine va fi în ultimele 8 și piețele futures populare.

Aussie reglementează cotele de pariuri

Cele mai populare reguli australiane cote la pariuri sportive sunt o împrăștiere de puncte și o cotă de linie monetară. Aceste pariuri prezic cine va câștiga cu ce spread și cine va câștiga jocul. Pariurile futures sunt, de asemenea, foarte populare, cu cote mai mari date atunci când pariul este făcut la începutul sezonului. O casă de pariuri online bună Aussie Rules va oferi o gamă largă de viitoare inovatoare. Pariurile futures sunt disponibile pe tot parcursul anului, inclusiv unele cote futures.

Sunt legale pariurile online Aussie Rules?
Cum pariezi pe regulile Aussie?

Cum pariezi pe regulile Aussie?

Australienii iubesc pariurile și o fac în mod legal și ilegal de mulți ani. Odată cu creșterea site-urilor de jocuri de noroc online, Actul Interactive Gambling 2001 a fost adoptat pentru a reglementa casele de pariuri sportive online, punând unele limitări asupra a ceea ce site-urile pot face în mod legal.

Aussie Rules este un alt nume pentru Australian Football Rules și este cel mai popular sport de departe în Australia, având a patra cea mai mare participare din lume a unei ligi sportive interne. De asemenea, câștigă popularitate în întreaga lume, cu un număr tot mai mare de pariori care pariază pe acest sport.

Procesul implicat în cum să pariezi pe sport, inclusiv Aussie Rules este foarte simplu. Paritorii trebuie să aleagă mai întâi o casă de pariuri sportive care îi atrage și să deschidă un cont cu ei, urmând instrucțiunile de pe ecran. În al doilea rând, vor trebui să finanțeze contul folosind opțiunile de plată disponibile. În al treilea rând, navigați la Aussie Rules (cunoscut și sub numele de fotbal australian), alegeți un meci, selectați tipul de pariu și apoi confirmați pariul.

Cum pariezi pe regulile Aussie?
Tipuri de pariuri Aussie Rules

Tipuri de pariuri Aussie Rules

Există sute de pariuri diferite care pot fi făcute pe meciurile Aussie Rules. Cel mai popular de departe este Head to Head (pariuri pe linie de bani), unde pariorii pariază pe ce echipă va câștiga meciul. Pariurile pe linie sunt utile atunci când echipele sunt inegal, iar pariorul poate prezice dacă echipa cu handicap va câștiga cu un anumit număr de puncte.

Pariurile în marjă sunt, de asemenea, foarte populare. Această piață de pariuri este locul în care un parior alege marja cu care o echipă va câștiga, de obicei între 1-39 sau 40+ puncte.

Există pariuri derivate disponibile în care pariorii pot plasa pariuri, cum ar fi pariuri pe linie, pe jumătate sau un sfert din joc. Pot fi făcute o mulțime de pariuri cu propuneri, inclusiv prima echipă care marchează, numărul de goluri și spatele etc.

Pariuri live este, de asemenea, foarte popular, unde pot fi plasate pariuri în timp ce meciul este în desfășurare. Pariurile pe viitor pot fi făcute pe evenimente viitoare, cum ar fi cine va fi câștigătorul finalei AFL, care jucători vor câștiga medalia AFL Brownlow, medalia AFL Coleman sau vor fi Steaua în ascensiune AFL, printre altele.

Tipuri de pariuri Aussie Rules
Cele mai mari evenimente și turnee de reguli australiane

Cele mai mari evenimente și turnee de reguli australiane

De departe, cel mai mare eveniment din calendarul Aussie Rules este Liga AFL. Optsprezece echipe concurează de-a lungul sezonului, primele 8 calificându-se automat pentru Runda finală AFL și marea finală AFL. Este singurul turneu masculin profesionist Aussie Rules jucat în lume. Playoff-urile se desfășoară pe parcursul a 4 săptămâni în septembrie, iar câștigătorul primește titlul de premier.

Mai este altul turneu care are loc la fiecare 3 ani cu echipe de amatori din toată lumea, cu excepția Australiei, numită The Australian Football International Cup. O competiție feminină de amatori a avut loc pentru prima dată în 2011. Există și alte competiții de amatori sau semi-profesionale organizate în întreaga lume inclusiv în Australia.

Cele mai mari evenimente și turnee de reguli australiane
Fotbalul australian reglementează sfaturi de pariuri

Fotbalul australian reglementează sfaturi de pariuri

Orice pariu sportiv este supus norocului, dar există o serie de factori care pot fi luați în considerare pentru a îmbunătăți șansele de câștig. Cercetarea statisticilor și ținerea pasului cu tendințele ar putea oferi unui parior un avantaj atunci când decide asupra unui pariu.

De exemplu, urmărirea performanțelor jucătorilor individuali ar putea fi de ajutor dacă un parior ar dori să plaseze niște propuneri de pariuri pe jucători individuali. De asemenea, nivelul individual de accidentare și fitness al unui membru al echipei ar putea afecta performanța echipei lor în acest joc frenetic. Menținerea la curent cu ultimele informații va ajuta cu siguranță un parior să aleagă pariurile într-un mod mai informat.

De asemenea, merită să luați în considerare pariurile pe instrumente derivate (pariarea pe un sfert sau jumătate din meci), deoarece pot fi găsite câteva linii soft. Aici intră din nou în joc cunoștințele unui parior, deoarece știind ce parte a jocului o echipă joacă cel mai bine poate ajuta la luarea unor decizii mai bune la pariuri.

Cunoașterea prognozei meteo pentru un anumit joc poate avea, de asemenea, o influență asupra cine sau pe ce pariază un parior. Unele echipe au rezultate mai bune sau mai slabe, în funcție de tipul de vreme. Apoi, există avantajul terenului de acasă care se poate aplica unor echipe, în timp ce altele pot avea un record mai favorabil jucând în deplasare.

Fotbalul australian reglementează sfaturi de pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Această companie apreciază jocul responsabil ca prioritate numărul unu pentru a ajuta jucătorii să se bucure de experiențele lor și să păstreze controlul. Mulți operatori oferă opțiuni pentru a ajuta la protejarea oamenilor, cum ar fi limitele de depozit, limitele de timp și autoexcluderea.

Jucătorii pot alege să stabilească o limită pentru depozitele lor, care nu ar trebui să fie mai mare decât își poate permite jucătorul să piardă. Limita poate fi redusă în orice moment, dar poate fi mărită numai după un interval de timp prestabilit.

Limitele de timp pot fi, de asemenea, setate pentru a predetermina durata sesiunilor de joc sau ca memento-uri pentru a lua o pauză. Dacă un jucător simte că petrece prea mult timp jucând de noroc, poate alege să-și ia puțin timp liber. Din nou, limita de timp pentru aceasta va fi decisă de jucătorul însuși. Ar putea fi diferite incremente de timp de la 24 de ore în sus la șase luni.

Această opțiune de autoexcludere poate deveni, prin propria decizie, permanentă atunci când contul jucătorului este închis și orice contact cu operatorul este oprit. Operatorii oferă aceste instrumente jucătorilor lor pentru a le proteja bunăstarea. Protejarea jucătorilor este o prioritate site-uri de pariuri online.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu