Bandy

Bandy este asemănător cu hocheiul pe gheață în aparență - se joacă pe gheață cu bețe - dar aici se termină asemănările. Jocul este mai analog cu fotbalul; se joacă pe un patinoar de dimensiunea unui teren de fotbal cu 11 jucători per echipă, două reprize de 45 de minute, aceeași regulă de offside ca și hochei și, spre deosebire de hochei, nu există puc; în schimb, jucătorii bandy folosesc o minge de plastic portocalie.

Unul dintre principalele motive pentru care bandy este popular pentru a paria este că are asemănări cu alte sporturi celebre precum hocheiul pe gheață, fotbalul și, mai ales, fotbalul. Jocul, ca și fotbalul, este împărțit în două reprize de 45 de minute.

Bandy nu este la fel de dur ca hocheiul pe gheață, deoarece există mai puține coliziuni între participanți și nu există bariere împotriva adversarilor. Jucătorii pasează, driblează și șutează ca în fotbal, jocul fiind oprit doar atunci când mingea este trimisă pentru o aruncare de poartă, o lovitură de colț, o lovitură de pedeapsă, o lovitură în interior sau de către arbitru.

Sistemul de cartonașe roșii și albastre menține disciplina - roșu înseamnă că nu poți juca pentru tot restul jocului, în timp ce albastrul este o penalizare de 10 minute (trei albaștri în același joc rezultă în roșu).

Cu asemenea paralele evidente între aceste două jocuri, pariorii care sunt familiarizați fie cu fotbalul, fie cu hocheiul își pot traduce talentele la pariuri în bandy. În ciuda dragostei timpurii pentru joc, acesta și-a pierdut în cele din urmă cea mai mare parte a atractivității în detrimentul hocheiului pe gheață și al fotbalului. Bandy a fost un joc prea voluminos pentru a fi urmat când hocheiul pe gheață sa mutat în interior.

Bandy
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Cum să pariezi pe bandy

Cum să pariezi pe bandy

Dacă ați fost un pasionat de bandi toată viața, este posibil să nu fiți de acord că acest sport este un sport de nișă sau mic. Chiar dacă mulți pariori nu au auzit niciodată de bandy, casele de pariuri se vor simți adesea obligate să ofere piețe de bandy în țările în care sportul este necunoscut.

Dacă în prezent vă aflați pe un site web care oferă linii de pariuri bandy, tot ce aveți nevoie este un cont de joc pe site-ul ales. Mai întâi trebuie să găsiți pagina Bandy, apoi să alegeți evenimentul la care doriți să pariați, apoi salege-ți piața și pune-ți pariurile.

Cum să pariezi pe bandy
Pariurile online bandy sunt legale?

Pariurile online bandy sunt legale?

Oamenii pot plasa pariuri pe evenimente bandy în orice locație unde sunt permise pariurile sportive online. Bandy, ca o combinație a celor mai populare două sporturi din lume, este la mare căutare în rândul pariorilor care se bucură atât de fotbal, cât și de sporturi de iarnă, cum ar fi hocheiul pe gheață.

Cu toate acestea, dacă jucați în siguranță, este recomandat să utilizați site-uri de pariuri bandy verificate cu licență, cu toate drepturile rezervate. National Bandy Association, cu sediul în Regatul Unit, este organizația globală care guvernează acest sport de echipă. Există și Federația Britanică, care guvernează competițiile de bandy în regiunea Foggy Albion.

Pariurile online bandy sunt legale?
Cele mai bune cote la pariuri bandy

Cele mai bune cote la pariuri bandy

Abilitatea de a oferi linii în sporturi de nișă, cum ar fi bandy, face sau sparge cea mai bună casă de pariuri online.

Nu vă limitați la un singur site de pariuri în timp ce căutați cel mai bun grup cote de pariuri. Navigați pe piețe pentru a vedea care dintre marile case de pariuri mută cotele în timp real. Este recomandat să vă înscrieți pe multe site-uri de pariuri sportive și să monitorizați care case de pariuri sportive oferă cele mai bune cote pentru fiecare eveniment.

Jocurile cu bandy sunt adesea intense și incitante, adăugând căldură patinoarului. Cu toate acestea, doar să fii interesat de această distracție arctică este inadecvat pentru a reuși la pariuri bandy. Faceți ca cotele de pariuri bandy online să joace pe terenul dvs. și descoperiți elementele de bază ale numeroaselor tipuri de pariuri.

  • Pariuri Moneyline: Paritorii trebuie să anticipeze învingătorul jocului și să parieze pe ei. Vă rugăm să rețineți, totuși, că un joc se poate termina la egalitate. Nu vă faceți griji, un rezultat de egalitate este adesea ceva oferit de casele de pariuri și pe care pariorii pot paria.
  • Pariuri cu scorul corect: Acest pariu este mai riscant decât a ghici un câștigător, deoarece jucătorii trebuie să anticipeze câte puncte va obține fiecare parte până la sfârșitul luptei pe patinoar.
  • Total pariuri: Aceste pariuri sunt similare cu pariurile cu scorul corect, cu excepția faptului că o casă de pariuri prezice scorul final, iar pariorii trebuie să ghicească dacă scorul final real va fi mai mare sau mai mic decât proiecția casei de pariuri. Este cunoscut și sub numele de pariu Over/Under.
  • Pariuri cu handicap: Acest pariu se referă la echilibrarea șanselor de câștig a două echipe, dintre care una este favorita fără pată, iar cealaltă este cea mai slabă sau probabilă pierdere. În consecință, adversarilor li se acordă un „handicap” de 1 sau 2 goluri (+) celui defavorizat și (-) favoritului, pe baza rezultatului real al meciului.

Pariuri în joc

Pariurile în joc sunt populare în rândul pariorilor experimentați, deoarece le permite să plaseze pariuri pe un joc cât timp acesta este încă în desfășurare. Pariurile LIVE au demonstrat avantaje, deoarece nu trebuie să ai de-a face cu ghicitori și, în schimb, poți să observi evenimentul din prima mână și să pariezi în timp real.

Pariurile în joc, pe de altă parte, pot fi dificile pentru începători, deoarece necesită o reacție rapidă și o minte calmă. Dacă credeți că emoțiile dintr-un joc fascinant vă vor stăpâni și vă vor face să plasați un pariu neconsiderat, ar trebui să începeți cu futures înainte de a trece la jocurile de noroc în joc.

Cele mai bune cote la pariuri bandy
Sfaturi de pariuri Bandy

Sfaturi de pariuri Bandy

Chiar dacă mulți pariori nu au auzit niciodată de bandy, casele de pariuri se vor simți adesea obligate să ofere piețe de sport în țările în care sportul este obscur.

Bandy, prin urmare, oferă șanse pentru pariorul priceput. Dacă ceri oricărui parior obișnuit să aleagă cel mai bun fotbalist din lume, cel mai probabil îți va oferi o listă scurtă. Superstarurile bandy, pe de altă parte, sunt aproape exclusiv obscure. Pariorii cu care veți concura pe piețele bandy vor fi fără experiență, în timp ce casele de pariuri din majoritatea țărilor nu vor dedica prea mult efort sau resurse pentru a-și ajusta prețurile bandy.

De asemenea, poate fi necesar să vă îmbunătățiți înțelegerea sportului înainte de a paria, dar jocul este destul de simplu de urmărit și, odată ce înțelegeți elementele de bază, puteți continua stăpânirea strategiilor de pariere și evaluarea calităților diferitelor echipe. De asemenea, puteți verifica evaluările echipei bandy pentru a vă oferi un avantaj suplimentar.

Atunci când investigați avantajele echipelor bandy, cel mai bine este să vă concentrați pe o singură ligă sau turneu, mai ales dacă sunteți nou în acest sport. Fie că este vorba de Elitserien suedez sau de Liga rusă Yvsshaya, concentrarea eforturilor vă poate ajuta să obțineți o înțelegere mai profundă.

Sfaturi de pariuri Bandy
Joc responsabil

Joc responsabil

Ar trebui să vă gestionați fondurile cu atenție pentru a evita pierderea unei sume mari de bani în mod neașteptat. Amintiți-vă întotdeauna că nu ar trebui să riscați mai mulți bani decât sunteți dispus să pierdeți la un pariu. Ar trebui să vă împărțiți finanțele pentru a preveni irosirea toți banii deodată. Dacă aveți o serie de ghinion, nu încercați să compensați prin creșterea limitei pariului. Fie setați o limită pentru suma pe care o puteți depune în fiecare lună, fie o limită pentru suma pe care o puteți pierde într-un singur joc.

Trebuie să fii capabil să-ți controlezi emoțiile și să știi când să renunți. Ești mai înclinat să iei decizii impulsive când ești nefericit, ceea ce este rău când vine vorba de jocuri de noroc. Aveți întotdeauna capul limpede și gândiți-vă complet la următoarea opțiune.

Încercați să vă autoexcludeți dacă lucrurile încep să se înrăutățească și începeți să simțiți că vă dezvoltați o dependență. Autoexcluderea ajută persoanele care se confruntă cu probleme legate de jocurile de noroc să ia o pauză și să își concentreze viața și banii pe altceva.

Vă poate permite să vă conectați cu programe comunitare suplimentare pentru a vă ajuta să faceți față problemei dvs. legate de jocurile de noroc, precum și să vă ofere ajutorul de care aveți nevoie dacă nu sunteți sigur cum să gestionați următorii pași în recuperare.

Joc responsabil
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu