Pariuri Darts

În timp ce aruncarea săgeților a devenit un joc popular de jucat atunci când vă bucurați de o halbă cu prietenii la un pub, jocul are o mulțime de urmăritori, mai ales la niveluri ridicate de competiție. Jocul Darts are origini care datează din Anglia secolului al XIX-lea, unde plăcile de săgeți originale erau inelele unui segment de trunchi de copac.

Primele săgeți au fost de fapt șuruburi de săgeți și șuruburi de arbaletă, dar, din fericire, au evoluat de atunci. Ca și în cazul majorității jocurilor de pub, pariurile pe darts nu au o origine clară, dar în zilele noastre a devenit un sport popular, în special la cărțile de sport din Europa.

Pariuri Darts
Ce este pariul cu darts?Cum să pariezi pe săgețiCote la pariuri la darts
Ce este pariul cu darts?

Ce este pariul cu darts?

Nu există o dată definitivă cu privire la momentul în care au început oficial pariurile pe darts și, ca majoritatea jocurilor de pub, probabil datează de la originile jocului în sine. În timp ce în SUA, pariurile cu darts nu au luat niciodată avânt, este un element de bază al cărți de sport în Europa.

În timp ce primul Campionat Mondial oficial de darts nu a avut loc până în anii 1970, astăzi au loc turnee profesionale de darts în fiecare săptămână. Cea mai bună parte a creșterii popularității este că, la majoritatea cărților de sport, poți paria pe săgeți după pofta inimii tale.! Acum să fim realiști: pariurile cu darts nu sunt la același nivel cu sporturile cursa de cai sau fotbal. De fapt, în comparație cu multe sporturi, darts are o ofertă relativ mică pe majoritatea cărților de sport.

Dar acest lucru se schimbă rapid, în special odată cu o creștere a difuzării de televiziune și a difuzării pe internet a evenimentelor de darts. Odată cu creșterea continuă a popularității pariurilor sportive online și mobile, este neapărat să existe o creștere a numărului de urmăritori ai acestui sport.

Ce este pariul cu darts?
Cum să pariezi pe săgeți

Cum să pariezi pe săgeți

Pariul pe meciurile cu darts necesită anumite cunoștințe despre regulile jocului. Sistemul de punctare pentru săgeți necesită ceva obișnuire, la fel ca și numărul de seturi pe meci, care poate varia în funcție de turneu reguli. Cel mai simplu mod de a paria pe săgeți este să pariezi pe câștigătorul meciului. Acest lucru se explică de la sine și seamănă cu un pariu pe linie de bani pentru alte sporturi. De aici, lucrurile se pot complica atunci când pariezi pe darts.

Puteți paria pe câștigătorul fiecărei etape sau, dacă cunoașteți bine sistemul de punctare, puteți paria pe 180 ca primul la 180, sau pe cel mai total 180 din meci. Sau, dacă vrei să mergi mare sau să mergi acasă, poți, de asemenea, să pariezi pe câștigătorul complet al turneului, care este similar cu tenis sau golf.

Cum să pariezi pe săgeți
Cote la pariuri la darts

Cote la pariuri la darts

Deoarece dart este un meci unu la unu, cotele sunt calculate în mod similar sporturilor precum tenisul. Un jucător este considerat a fi mai bun decât celălalt de către cei care fac cote și de către piața de pariuri.

Orice fel de șanse de câștigător de meci sau de câștigător al turneului sunt calculate pe baza aptitudinilor și abilităților percepute ale fiecărui jucător specific. Handicapul funcționează, de asemenea, în același mod ca orice piață cu spread-uri de puncte sau totaluri. Câștigând un meci cu -2,5 seturi înseamnă că jucătorul de darts câștigător trebuie să câștige cu cel puțin trei seturi. În mod similar, dacă cota este +2,5, cel defavorizat trebuie să câștige definitiv sau să piardă cu mai puțin de trei seturi.

Numeroși factori pot afecta șansele unui sport unul la unu, cum ar fi săgețile, inclusiv performanța trecută și recentă, puterea competiției și accidentările. Deoarece turneele de darts se joacă în interior, vremea nu este niciodată un factor pentru șansele unui meci.

Cote la pariuri la darts