Darts

În timp ce aruncarea săgeților a devenit un joc popular de jucat atunci când vă bucurați de o halbă cu prietenii la un pub, jocul are o mulțime de urmăritori, mai ales la niveluri ridicate de competiție. Jocul Darts are origini care datează din Anglia secolului al XIX-lea, unde plăcile de săgeți originale erau inelele unui segment de trunchi de copac.

Primele săgeți au fost de fapt șuruburi de săgeți și șuruburi de arbaletă, dar, din fericire, au evoluat de atunci. Ca și în cazul majorității jocurilor de pub, pariurile pe darts nu au o origine clară, dar în zilele noastre a devenit un sport popular, în special la cărțile de sport din Europa.

Darts
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Elementele de bază ale pariurilor cu darts

Elementele de bază ale pariurilor cu darts

Darts este o petrecere cunoscută cel mai bine pentru vizitatorii de baruri care caută un joc distractiv în timp ce aruncă înapoi unul rece. Cu toate acestea, jocul are o mare urmărire, mai ales la niveluri profesionale de competiție. Ceea ce odată a fost o activitate de dive-bar nu a devenit o întreprindere îndrăgită în rândul pariurilor sportive și de divertisment. Darts a câștigat notorietate în toată Europa, iar popularitatea sa câștigă amploare în SUA cu acoperire televizată.

Jocul de săgeți își are originea în Anglia secolului al XIX-lea, unde componentele jocului nu erau chiar atât de strălucitoare. În loc de roțile perfect circulare, cu culori bogate de roșu și negru intens, placa era pur și simplu compusă din inele pe un copac.

În loc de săgețile mici pe care le vedeți astăzi, jucătorii de atunci aruncau cioțuri de săgeți și șuruburi de arbalete în trunchiul copacului. În timp ce componentele jocului au evoluat foarte mult, distracția acestuia a rămas aceeași. În timp ce detaliile jocurilor timpurii din pub rămân puțin pierdute în istorie, jocul era iubit atunci așa cum este astăzi. Cu atât mai mult, cel jocul este un sport popular de pariuri în vremurile actuale, mai ales printre cei care plasează pariuri prin pariuri europene.

Elementele de bază ale pariurilor cu darts
Ce este pariul cu darts?

Ce este pariul cu darts?

Știind că sportul a intrat cu mult timp în urmă, se poate presupune doar că pariurile pe darts au început cu secole în urmă. Când darts a devenit un sport oficial la începutul secolului al XVIII-lea, pariurile pe sport au câștigat o notorietate largă. Așteptați până astăzi, iar pariurile online cu darts sunt larg răspândite și încă câștigă favoarea.

În anii 1970 a avut loc primul Campionat Mondial oficial de darts. Astăzi, jocul a evoluat în turnee care au loc săptămânal. Pe măsură ce sportul continuă să câștige popularitate, cei mai buni își pot plasa pariurile case de pariuri online. Deși este disponibil, trebuie remarcat că nu are la fel de multă popularitate ca fotbalul și baseballul, așa că există oferte mai mici în casele de pariuri sportive.

Vestea bună pentru fanii acestui sport este că darts se schimbă într-un ritm rapid. Vestea bună pentru fanii darts este că există o creștere a popularității sportului datorită transmisiilor și evenimentelor de darts pe internet. În plus, pe măsură ce pariurile sportive online și mobile continuă să crească în popularitate, la fel va crește și următorul sport.

Ce este pariul cu darts?
Cum să pariezi pe săgeți

Cum să pariezi pe săgeți

Pentru a paria pe meciuri cu darts, jucătorul trebuie să aibă cunoștințe generale despre regulile jocului. De exemplu, nicio persoană la întâmplare nu poate paria pe săgeți și nu se poate aștepta să câștige chiar și un ban. Sistemul de punctare pentru darts este puțin complex, iar numărul de seturi pe meci este nevoie să ne obișnuiești, deoarece numărul poate fluctua în funcție de turneu reguli.

Deci, cum poate un jucător să parieze pe joc? În cel mai simplu sens, pariorii pot plasa pariuri pe câștigătorul meciului, similar cu cel al pariurilor pe linie monetară în alte sporturi. Ca și în cazul altor sporturi, acesta este cel mai ușor pariu de plasat, iar alte pariuri devin mai complicate.

Un alt mod în care un jucător poate paria pe meci este să parieze pe câștigătorul fiecărei etape. Dacă cunosc bine regulile jocului, pot paria și pe 180s. Aceasta constă în pariarea pe primii 180 sau pe cel mai mare total de 180 din meci. Cei care doresc să meargă mare sau să plece acasă pot paria pe câștigătorul turneului, care este disponibil și în tenis sau golf.

Competițiile și ligile profesionale de darts pun doi adversari cap la cap pentru a se lupta într-un meci bazat pe picior sau pe seturi. Cel mai comun format de notare este sistemul de scor 501. Jucătorii urmăresc să-și scadă scorul de la 501 la 0 înainte ca adversarul să o facă, aruncând și lovind numărul corespunzător de pe bordul de darts. Primul jucător care face acest lucru câștigă piciorul. Când un jucător câștigă destule picioare, câștigă setul.

Există câteva opțiuni când vine vorba de depunere. Unul dintre acestea este prin card de debit sau de credit și, deși poate fi cel mai simplu, vine și cu dezavantajul de a avea o taxă bancară sau o limită de depozit. În zilele noastre, majoritatea caselor de pariuri sportive acceptă și criptomonede, cum ar fi Bitcoin. Avantajele acestei opțiuni sunt că este sigură, anonimă, nu necesită taxe suplimentare și permite retragerea instantanee a fondurilor.

Cum să pariezi pe săgeți
Cotele de pariuri cu darts

Cotele de pariuri cu darts

Darts este o confruntare unu-la-unu, astfel încât cotele sunt determinate similare cu cele ale tenisului. În termeni cei mai simpli, un jucător este considerat mai bun decât celălalt jucător de către cei care fac cote și de către piața de pariuri.

Cotele pentru orice câștigător de meci sau câștigător de turneu sunt estimate pe baza aptitudinilor și abilităților aparente ale fiecărui jucător. De asemenea, handicaparea funcționează în mod identic cu orice piață de spread-uri sau totaluri. De exemplu, a reuși un meci cu -2,5 seturi înseamnă că jucătorul de darts câștigător trebuie să câștige cu minimum trei seturi. De asemenea, dacă cota este de +2,5, cel defavorizat trebuie să câștige definitiv sau să piardă cu mai puțin de trei seturi.

Există mulți factori care pot afecta șansele unui sport unu-la-unu, cum ar fi săgețile. Acestea includ performanța trecută și recentă, succesul competiției și orice accidentări. Deoarece turneele de darts se joacă în interior, vremea nu va afecta niciodată rezultatul jocului, spre deosebire de multe sporturi de pariuri.

Concentrați-vă pe meci

Nu poți ști doar care echipă este mai bună sau mai proastă pentru a face cele mai bune pariuri cu darts. Trebuie să cunoașteți punctele forte și punctele slabe ale fiecărui jucător, mai ales dacă au fost deja egalate cu această echipă adversă. Este important să țineți cont de acuratețea, recuperarea și viteza lor.

La fel ca în majoritatea sporturilor, atunci când vine vorba de casele de pariuri de darts online, este important să cunoașteți regulile și complexitățile modului în care se joacă jocul. Deși poți înțelege elementele de bază, inclusiv înregistrările generale și clasamentele, ar trebui să fii familiarizat cu fiecare jucător și să știi cum stau în competiție. Acest tip de cunoștințe vă va ajuta să obțineți un avantaj și să câștigați mare.

Nu paria pe hype

Deoarece săgețile nu sunt la fel de populare, este ușor pentru un parior să parieze pe altul mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul. Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Pariază pe scorul meciului

Oricine poate prezice câștigătorul absolut al unui meci de darts; au nevoie doar de cunoștințe generale despre performanța anterioară a unui jucător și execuția actuală. Acestea fiind spuse, există limite de pariuri și, pentru a câștiga mare, probabil că nu se va face pe o linie monetară. Deci, pariarea pe scorul meciului aduce mai multă valoare, deoarece este mai dificil.

Cotele de pariuri cu darts
Pariază pe viitorul darts

Pariază pe viitorul darts

În timp ce poți paria pe meciuri individuale, poți paria și pe futures. Poate vă întrebați, ce este asta? Ei bine, numele îl numește cam așa cum este. Pariezi pe un viitor înseamnă că pariezi pe un meci viitor și cine crezi că va fi câștigătorul.

La darts, există trei competiții profesionale majore organizate anual: două PDC World Darts Championship organizate de World Professional Darts și celălalt găzduit de British Darts Organization (BDO).

Campionatul Mondial PDC a început în 1994 și are loc în fiecare decembrie până în ianuarie la Alexandra Palace din Londra. Campioana câștigă trofeul Sid Waddell și 500.000 de lire sterline (aproximativ 645.500 USD).

Pariază pe 9-Dart Finish

Se spune că finisajul cu nouă săgeți este piciorul perfect în săgeți. În timp ce profesioniștii sunt foarte talentați, un finisaj cu 9 săgeți este o faptă neobișnuită. Ce este? Apare atunci când un jucător folosește exact nouă săgeți - cele mai puține posibile într-un meci - pentru a verifica din 501.

Pariază pe picior/set peste/sub

Mulți sport american au un pariu peste/sub; cu toate acestea, cu săgeți, este ușor diferit. Pariurile peste/sub darts depind de numărul de etape sau seturi câștigate de un jucător într-un meci. Într-un darts peste/sub, jucătorul pe care pariorul pariază nu trebuie să câștige meciul general pentru ca pariorul să câștige. Ei să câștige numărul corespunzător de seturi sau etape sub pariul set.

Pariați pe un Handicap Leg/Set

Un handicap de picior/set este versiunea cu săgeți a unui pariu cu puncte sparte. Iată defalcarea. Un jucător are un număr stabilit de etape sau seturi adăugat sau scăzut din scorul final. Acest număr decide pariul, la fel cum funcționează punctele de distribuire în fotbal sau baschet.

De exemplu, dacă un jucător are un handicap de -1,5, ar trebui să câștige meciul cu cel puțin două etape pentru a încasa pariul. Casele de pariuri sportive cu darts stabilesc un handicap sau un spread în funcție de cât de mult presupun că va câștiga un jucător, iar un parior trebuie să parieze în funcție de faptul că consideră că numărul stabilit este corect sau nu.

Pariază pe viitorul darts
Unde să urmărești darts live

Unde să urmărești darts live

Pentru a viziona darts profesioniști în SUA, mergeți la BBC America pentru Premier League Darts sau abonați-vă la DAZN sau PDC TV pentru PDC World Darts Championship.

Pe măsură ce jocul de săgeți proliferează la nivel global, la fel crește și capacitatea de a paria și de a câștiga mare. Pariurile pe darts vor continua să se extindă pe noi piețe din întreaga lume, pe măsură ce pariorii și fanii înțeleg mai multe despre joc și despre modul în care funcționează interfuncționarea acestuia. Pariul pe darts este relativ simplu odată ce pariorii încep să învețe cum funcționează jocul și este doar o chestiune de timp până când casa de pariuri se concentrează mai mult pe darts.

Recomandări cheie

  • Luați în considerare pariurile pe futures
  • Cercetați-vă înainte de a paria și nu vă bazați pe hype-ul fanilor
  • Fii cu ochii pe cele trei evenimente majore
  • Cunoașteți regulile săgeților în interior și în exterior
Unde să urmărești darts live
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu