Pariuri Snooker

Istoria pariurilor pe snooker poate fi urmărită de la sfârșitul anilor 1800, când jocurile de noroc au fost legalizate în Marea Britanie. Primele meciuri s-au jucat pe spații verzi publice și au atras mulți privitori care au pariat pe rezultatul fiecărei cadre. Curând, aceste meciuri au evoluat într-un sport cu propriile reguli și regulamente, ducând la mai multe competiții profesionale.

Pariurile la snooker sunt acum la cote maxime, milioane de oameni participând la joc în fiecare an. Snookerul nu este la fel de popular ca fotbalul și alte sporturi, dar popularitatea sa continuă să crească cu fiecare an care trece. În zilele noastre, puteți găsi multe tipuri diferite de pariuri, inclusiv pariuri pe meci, pariuri cu handicap și piețe care vă permit să pariați pe cât timp va dura un anumit jucător pentru a câștiga un cadru.

Pariurile la snooker sunt foarte populare în Marea Britanie. Jocul este la TV din anii 1960, iar competițiile sunt transmise în direct. Din punct de vedere istoric, pariurile la snooker au fost populare în rândul jucătorilor englezi în pub-uri, dar acum cea mai mare parte a acțiunii este online. Pariurile la snooker sunt acum o distracție populară în întreaga lume, deoarece sportul a crescut în popularitate. Deși mai puțin populare, pariurile pe snooker îi au pe cei mai mulți care pariază pe snooker ca jucători recreativi, mai degrabă decât investitori serioși.

Cum să pariezi pe snooker

Deci, cum sunt pariurile sportive la snooker? Cel mai simplu pariu este locul în care prezici cine va fi câștigătorul, numit pariu pe meci. Un pariu total este locul în care veți putea spune care este ruta fiecărui plătitor în momentul extragerii. Spread betting este atunci când poți prezice un meci exact și este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri.

Un pariu cu handicap este în cazul în care un jucător este favorizat să câștige datorită punctelor suplimentare. Pariurile pe cadre se referă la cadre și la câte sunt câștigate de un jucător și câte sunt pierdute. Cel mai interesant tip de pariu este acela în care puteți plasa un pariu pe scorul corect așteptat.

Dacă pariezi online, unde poți urmări jocul în timp real, poți vedea de fapt spre ce se îndreaptă jocul și rezultatul acestuia.

Pariuri Snooker
Cote de pariuri la snooker
Cote de pariuri la snooker

Cote de pariuri la snooker

Cotele la jocurile de noroc la snooker și la pariurile sportive variază semnificativ între diferitele case de pariuri sportive. Pariurile la snooker sunt date într-un format fracționat, unde cifrele sunt afișate sub formă de fracții precum 1/1, 1/4 etc.

Numitorul indică suma de bani pe care doriți să o puneți în joc. Numărătorul arată suma profitului dvs. Prin urmare, o miză dată de 1/14 ar însemna că veți câștiga 1 USD atunci când suma totală a pariului este de 14 USD.

Cum să pariezi pe pariuri sportive online? Când te afli pe un site de pariuri sportive online, sumele vor fi calculate automat pentru tine, astfel încât nu trebuie să faci singur niciun calcul. Puteți folosi calculatorul pentru a vă face o idee despre cât de mult aveți de câștigat din pariurile pe jocuri sau meciuri de snooker.

Factorii care afectează cotele la pariuri la snooker sunt nivelul de calificare al jucătorilor, modul în care aceștia sunt în prezent, condițiile meteorologice, puterea competiției lor și cât de bine joacă. Sperăm că aceste sfaturi de pariuri sportive pe snooker vă vor ajuta atunci când plasați următorul pariu.

Cote de pariuri la snooker