Totul despre pariurile Snooker

Snookerul este un sport care seamănă foarte mult cu biliardul și își are originea în Marea Britanie. Acum este jucat în toată lumea și este unul dintre cele mai populare jocuri. Este un sport cu tac jucat pe o masă cu buzunare. Obiectivul jocului este de a înscrie mai multe bile decât adversarul, lovind bilele astfel încât acestea să lovească cu o parte din bila deschisă a jucătorului.

Un jucător va avea tacurile și bilele pe o parte a mesei, în timp ce adversarul va avea tacurile și bilele pe cealaltă parte.

Totul despre pariurile Snooker
Bazele pariurilor pe snooker

Bazele pariurilor pe snooker

Snookerul este un sport care seamănă cel mai mult cu biliardul. Deși își are originea în Marea Britanie, acum este jucat în întreaga lume și se numără printre cele mai populare jocuri. Acest sport cu tac se joacă pe o masă cu buzunare, iar scopul jocului este de a înscrie mai multe mingi decât adversarul. Un jucător lovește bilele într-un mod care lovește o parte a mingii deschise a jucătorului.

Jocul este jucat de un jucător având tacurile și bilele pe o parte a mesei; între timp, adversarul are tacurile și mingile pe cealaltă parte.

Bazele pariurilor pe snooker
Ce este pariul la snooker?

Ce este pariul la snooker?

Pariurile pe snooker au început la sfârșitul anilor 1800, când jocurile de noroc au fost legalizate Marea Britanie. Primele meciuri s-au desfășurat în spații verzi publice, atrăgând spectatorii să mizeze pe rezultatul fiecărei cadre. Aceste meciuri au evoluat rapid într-un sport cu regulile și regulamentele sale, ducând la competiții profesionale.

Pariurile pe snooker au atins apogeul popularității, milioane de oameni participând la meciuri în fiecare an. Deși snookerul nu este la fel de popular ca fotbalul și alte sporturi, favoarea sa continuă să se extindă în fiecare an. În prezent, pariorii pot participa diferite tipuri de pariuri, inclusiv pariuri pe meci, pariuri cu handicap și piețe, care le permit pariorilor să parieze pe cât va dura un anumit jucător pentru a câștiga un cadru.

Pariurile la snooker sunt predominante în Marea Britanie, deoarece jocul a fost difuzat la televizor din anii 1960, iar competițiile sunt transmise în direct. În timp ce cea mai mare popularitate a pariurilor pe snooker a fost văzută în pub-urile engleze, în prezent, cea mai mare parte a acțiunii de pariuri se desfășoară online.

Pariurile la snooker sunt acum o distracție celebră în întreaga lume, deoarece jocul a crescut în popularitate. Deși nu este cel mai popular sport pe care să pariezi, pariurile online la snooker sunt destul de populare, cu jucători de agrement și investitori serioși care participă la pariuri.

Ce este pariul la snooker?
Cum să pariezi pe snooker

Cum să pariezi pe snooker

Deci, cum pariază un parior sportiv pe snooker? Cel mai simplu pariu este în cazul în care un jucător prezice cine va fi câștigătorul. Acest tip de pariere se numește pariuri pe meci. Există, de asemenea, un pariu absolut, în care un jucător poate paria care este ruta fiecărui plătitor în momentul extragerii. În plus, există spread betting, în care un jucător poate prezice un meci exact. Acest tip de pariuri este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri.

Un pariu cu handicap este atunci când un jucător este favorizat să câștige din puncte suplimentare. Pariurile pe cadre implică cadre și câte sunt câștigate de un jucător. În mod negativ, implică și câți sunt pierduți. Cel mai interesant tip de pariu este cel în care un parior poate miza pe scorul corect pe care îl așteaptă.

Pariurile online sunt disponibile pentru jucători pentru a urmări meciul în timp real și pentru a plasa pariuri pe măsură ce jocul se desfășoară. Un parior poate vedea încotro se îndreaptă jocul și poate miza pe rezultatul acestuia.

Pariurile online au îmbunătățit semnificativ industria pariurilor pe snooker. S-a extins în numeroase părți ale lumii și a devenit oarecum un punct de intrare pentru pariorii sportivi. Pentru a paria, tot ce trebuie să facă un jucător este să găsească un site de pariuri online care oferă snooker pe piața lor. Apoi, jucătorii pot deschide și încărca un cont de pariuri și pot începe să parieze imediat.

Defalcarea pariurilor pe snooker:

  1. Înscrieți-vă la un site de pariuri care oferă pariuri pe snooker și faceți o depunere.
  2. Alegeți evenimentul de snooker pe care doriți să pariați.
  3. Alege jocul de snooker pe care vrei să pariezi.
  4. Selectați o sumă de miză.
  5. Pune un pariu.

Pariuri live s-a extins pe piețele de snooker, în special pe site-urile de pariuri online. Jucătorii pot paria pe ceea ce văd în acest moment. Cotele pentru astfel de pariuri se pot schimba instantaneu, făcând pariurile și mai palpitante.

Cum să pariezi pe snooker
Calcularea cotelor de pariuri la snooker

Calcularea cotelor de pariuri la snooker

Iată o defalcare simplă: Cotele pentru pariuri sunt probabilitatea ca un eveniment să se întâmple. Dacă este posibil să se întâmple ceva (de exemplu, echipa favorită care câștigă), aceasta are cote mai mici și oferă pariorilor randamente slabe. Cotele sunt determinate de mulți factori, cum ar fi forma, succesele câștigătoare, pierderile și altele.

Cote de pariuri sunt în general estimate și furnizate de casele de pariuri. Parorii își completează alegerile doar bazate pe o examinare sau pe o intuiție rafinată. Cotele pentru un anumit meci se pot modifica în timpul săptămânii sau perioadei de unitate.

Cotele pot varia între site-urile de pariuri, așa că un parior trebuie să-și facă cercetările. Cu toate acestea, diferența este rareori semnificativă, cu excepția cazului în care un jucător pariază o avere.

Pariurile pe snooker și cotele la pariurile sportive diferă foarte mult de la diferite case de pariuri sportive de snooker. Pariurile la snooker sunt într-un format fracționat, unde cifrele sunt afișate ca 1/1, 1/4 și mai mult.

Numitorul indică suma de bani pe care un jucător dorește să mizeze. Numărătorul arată suma profitului. Deci, o miză de 1/10 ar însemna că un jucător ar câștiga 1 USD atunci când suma totală pariată este de 10 USD.

Cum pariază un jucător online? Sumele vor fi calculate automat atunci când un mai bun este pe un site de pariuri sportive online. Această ușurință permite unui jucător să parieze fără a fi nevoie să-și facă propriile calcule. Un jucător poate folosi calculatorul pentru a-și face o idee despre cât de mult are de câștigat din pariurile pe jocurile de snooker.

Mulți factori afectează cotele la pariuri la snooker, inclusiv nivelul de calificare al unui jucător, performanța actuală, condițiile meteorologice, puterea concurenților lor și cât de bine joacă.

Calcularea cotelor de pariuri la snooker
Cele mai bune competiții de snooker

Cele mai bune competiții de snooker

Snookerul are loc tot timpul anului, cu cel mai mare turneu, Campionatul Mondial de Snooker, care are loc în aprilie a fiecărui an. Este un turneu de două săptămâni cu cel mai bun control cue-ball și potting pe care pariorii l-ar putea vedea vreodată.

Există, de asemenea, spectacolul Crucible, Masters și Campionatul Marii Britanii. Turneul mondial de snooker operează în întreaga lume, permițând o mulțime de oportunități de pariere pentru jucători.

Unele dintre cele mai mari nume din joc pot fi susținute într-un snooker de pariuri sportive. Unul dintre cele mai importante momente ale sezonului de snooker este Campionatul Mondial de la Sheffield.

Multe case de pariuri sportive vor avea cote de snooker pentru Campionatul Mondial de snooker. Un jucător poate paria pe unele dintre nume de top, cum ar fi Mark Selby și John Higgins.

Cele mai bune competiții de snooker
Totul despre Campionatul Mondial de Snooker

Totul despre Campionatul Mondial de Snooker

Există, de asemenea, Campionatul Mondial de Snooker, unde jucătorii pot paria pe fiecare meci din Campionatul Mondial din calificări. Aici, de șase ori finalist, Jimmy White, va căuta să-și rezerve locul la Crucible. Asigurați-vă că vă uitați la cele mai recente cote de snooker și susțineți unii dintre jucătorii formați în timp ce caută cel mai mare premiu din snooker.

Totuși, Sheffield nu este cel mai bun. Există turnee suplimentare în care vor fi disponibile cele mai recente cote de snooker. De exemplu, începerea anului cu explozie este Masters la Alexandra Palace, unul dintre cele trei evenimente de snooker „Triple Crown”.

În acel turneu, cei mai buni jucători din lume se luptă pentru Trofeul Paul Hunter și reputația de a fi un campion al Masters. În același timp, Triple Crown are loc chiar înainte de Crăciun, când are loc Campionatul Marii Britanii, iar un jucător câștigă în mod regulat turneul în top 10 în clasament.

Cu toate acestea, chiar dacă un jucător favorit nu este în formă în primele etape ale unui meci, există totuși o șansă. De exemplu, multe case de pariuri sportive oferă opțiuni „în joc” pentru pariuri la snooker, garantând un profit.

Cotele unui meci se vor actualiza constant pe măsură ce jocul se desfășoară. Deci, dacă jucătorul favorit al unui parior este doborât cu un frame sau două, atunci ar putea obține cote mai profitabile pe piața cotelor de meci.

Un parior poate plasa, de asemenea, pariuri la snooker pe un jucător pe care se așteaptă să câștige următorul frame al unui meci. De asemenea, ei pot paria pe ce jucător va ghiveci prima minge, ce culoare va fi prima culoare legală în ghiveci și dacă totalul de puncte pentru cadru va depăși un număr selectat.

Totul despre Campionatul Mondial de Snooker
Cote pentru Campionatul Mondial de Snooker

Cote pentru Campionatul Mondial de Snooker

Deși în calendar există turnee interesante, cel mai așteptat eveniment este Campionatul Mondial, pe care Steve Davis l-a dominat în anii '80, Stephen Hendry în anii '90 și Ronnie O'Sullivan în acest secol.

Vor fi 32 de jucători care vor concura într-un format knockout care se desfășoară pe parcursul a 17 zile. Numărul de cadre crește în general pe parcursul turneului televizat.

Prima rundă este cea mai bună din 19 cadre și cea mai bună din 35 finală. Aici, câștigătorul trebuie să lovească numărul câștigător de 18 pentru a câștiga titlul.

Jucătorii pot căuta pe diferite case de pariuri sportive pentru cotele la Campionatul Mondial pentru snooker. Există șanse pentru zeci de jucători cu luni înainte de începerea acțiunii. Apoi, când începe turneul, casele de pariuri sportive vor oferi piețe pentru fiecare meci, toate acestea fiind televizate.

Nu pariați pe Hype

Deoarece snooker-ul este un sport popular de pariuri, este ușor pentru un parior să parieze pe pariul altuia mai bun, crezând că trebuie să cunoască dezavantajele dacă pariază pe acest sport. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Este important pentru pariori să obțină propriile cunoștințe despre joc și meciul curent și să nu urmărească ceea ce ar putea speculă mulțimea. Doar pentru că mulțimea poate aplauda un nume nu înseamnă că acesta este cine va câștiga meciul.

Recomandări cheie

  • Verificați diferite case de pariuri sportive pentru a calcula cotele
  • Alegeți la ce meciuri doriți să participați
  • Faceți-vă cercetări pentru statistici și cote de pariuri și nu vă bazați pe hype
Cote pentru Campionatul Mondial de Snooker